WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Paid Memberships Pro » Installation fails every time

Installation fails every time

  • Tried 1.5.8 and 1.5.1 on a mostly fresh WP with the same result:

    Install works, activate causes the entire site to become unusable until I delete the plugin’s directory and clear cookies.

    /wp-admin and /wp-login.php produce continuous redirects to themselves, and the majority of the public static content produces a 404 (Pages still display, sans images/css).

    Tried a few times, giving up.

    http://wordpress.org/extend/plugins/paid-memberships-pro/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Also, this was written to WP’s error_log, without a date (only the first time):

    ALTER TABLE wp_pmpro_membership_levels ADD INDEX ( enddate )
    made by activate_plugin, include_once(‘/plugins/paid-memberships-pro/paid-memberships-pro.php’), pmpro_checkForUpgrades, pmpro_upgrade_1_2_3

    Plugin Author Jason Coleman

    @strangerstudios

    You probably have another plugin or theme edit that is trying to redirect pages to/from the login page or from HTTP to HTTPS, etc. Some common culprits are WP-HTTPS and other ecommerce plugins.

    Solving these are tricky. We can do it for you if you sign up for support here: http://www.paidmembershipspro.com

    Otherwise, some solutions are here: http://wordpress.org/support/topic/plugin-paid-memberships-pro-error-code-ssl_error_rx_record_too_long?replies=9

    (The error message in your is another issue and won’t affect how PMPro works. Thanks for the heads up on it though.)

    Thanks, I already tried deactivating all plugins (I can try themes later, but each time I try this, it takes the entire live site down). Also, there is no HTTPS involved here – nothing is redirecting to SSL, I don’t even have SSL set up for this domain.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Installation fails every time’ is closed to new replies.
Skip to toolbar