Support » Plugin: Broken Link Checker » installation failed

  • Resolved treborcram

    (@treborcram)


    I installed the Broken Link Checker plugin on my development site. However, when I deploy it to my test site (and when it was on my live site prior to deleting it), I get the following error:

    Broken Link Checker installation failed. Try deactivating and then reactivating the plugin.
    installation_complete = 0
    installation_flag_cleared_on = 2020-06-02T16:20:38+00:00 (1591114838.5586)
    installation_flag_set_on = 2020-06-02T16:12:24+00:00 (1591114344.6713)

    Installation log follows :

    I tried to deactivate and reactivated the plugin but still got the error. And it doesn’t appear in the Settings in the dashboard menu

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Support Nastia – WPMU DEV Support

    (@wpmudev-support9)

    Hello @treborcram

    I trust you’re doing well!

    Please let us know more about your site’s setup, WordPress and PHP version. Please enabled debug mode by adding the following code to the wp-config.php file:

    /** Debug **/
    define('WP_DEBUG', true);
    define( 'WP_DEBUG_LOG', true );
    define( 'WP_DEBUG_DISPLAY', false ); 

    Make sure these lines added right above /* That's all, stop editing! Happy publishing. */ line. Tru to enable the plugin and share with us the content for the debug.log file that is located inside the /wp-content/ folder.

    Let us know how it went!

    Kind regards,
    Nastia

    Plugin Support Dimitris – WPMU DEV Support

    (@wpmudev-support6)

    Hello @treborcram

    Iā€™m closing this topic due to recent inactivity.
    Feel free to post back any updates and we can reopen it and carry on. šŸ™‚

    Take care,
    Dimitris

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.