Support » Plugin: Service Area Postcode Checker » Installation Error

  • Resolved Chad Bennett

    (@altsource)


    Hi

    I can get this to install, but when I go to “Activate” the plugin I get “The plugin does not have a valid header.“. Can anyone help me with this please?

    Regards

    Chad

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author second2none

    (@second2none)

    Hey Chad, for some reason there was added spaces in the plugin file, I’ve removed those and uploaded the new files. Try deleting the plugin and redownloading to see if that helps. Let me know if it doesn’t

    Many thanks for your quick reply, will try this hopefully over the weekend and let you know the outcome.

    Plugin Author second2none

    (@second2none)

    Hi Chad let me know if that fixed it for you. Thanks

    Hi

    Just tried this, and got the same error I am afraid. Hopefully you can sort it.

    Thanks

    Hi

    Just to let you know, I got the plugin activated by going to the list if plugins installed on the WP site and activating it via there.

    My next problem is when I insert the shortcode anywhere, I am getting “Updating Failed” when updating the page. This is on blank page with nothing else present.

    Plugin Author second2none

    (@second2none)

    Hi Chad,

    Update 2.0.7 should have these errors fixed.

    Thanks Kane

    Hi Kane

    Many thanks for the quick turn around on that, I also see you fixed the case sensitive issue, this is a great help! Late last night, I discovered while trying to figure out what was causing this issue, if I deactivated Yoast SEO plugin i have running, your plugin worked 100%. Hope this information is of some help to you as well.

    Regards

    Chad

    Plugin Author second2none

    (@second2none)

    No worries, that’s interesting, I’ll do a bit more testing with yoast SEO I currently use it on a few sites I manage with my plugin and don’t currently have any issues but I’ll try it on a few other servers. Hopefully this update fixes it though.

    Its no big issue, once I had your plugin all setup and configured, I reactivated Yoast SEO plugin, and all seems fine.

    Many thanks again for you help Kane

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Installation Error’ is closed to new replies.