WordPress.org

Forums

Installation (7 posts)

  1. mikeherman2
    Member
    Posted 10 years ago #

    Hello,

    I'd like to set my blog up as the home page or index.html, but something didn't work right.

    Unfortunately my host does not have Fantastico, but I was able to set up the MySQL database, change wp-config, ftp all the files up to the same location as my current index.html. And I went through the installation and everything looked fine, able to login, post to the blog.

    However I am not able to see the blog. When I go to my home page of the domain, the blog should be there, right? But it was not.

    I uninstalled and deleted the MySQL database and redid everything with the same result, it didn't work right.

    Any ideas? By the way my host is DataTide.

    Thanks for your help,

    Mike

  2. ColdForged
    Member
    Posted 10 years ago #

    When I go to my home page of the domain, the blog should be there, right? But it was not.

    What was there? Do you still have your index.html in that place? That's likely overriding WordPress' index.php that should be the new index.

  3. CK
    Member
    Posted 10 years ago #

    You got the loop? I think you might forgot to loop it.

  4. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 10 years ago #

    Try deleting your cache / cookies ?

  5. mikeherman2
    Member
    Posted 10 years ago #

    Should I delete the current index.html so the the index.php takes over?

    Looping, I'm sure I forgot, I don't know what that is.

    I'll reinstall it again so I can triple check it and delete my cache. Then I'll post again to let you know how that went.

    Thanks,

    Mike

  6. ColdForged
    Member
    Posted 10 years ago #

    Should I delete the current index.html so the the index.php takes over?

    Or, to see if the blog content is even there, simply append an explicit "index.php" to the end of the URL. A reinstall really won't help you at this point.

  7. mikeherman2
    Member
    Posted 10 years ago #

    Thanks everyone it works.

    I just deleted the index.html and now it go right to the index.php.

    Mike

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.