Support » Plugin: HT Mega - Absolute Addons for Elementor Page Builder » Instagram feed not working

  • Resolved fromserum

    (@fromserum)


    HI all,

    I use HT mega addons Instagram tool on my website.
    Since today it don’t work. Are there any problems with the tool?

    Normally they show it on a nice way under Home>Social Posts

    Hopefully someone can help!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 15 total)
  • Plugin Contributor HT Plugins

    (@htplugins)

    Hi @fromserum

    Thanks a lot for reaching out!

    We have checked your website.

    Actually, the thing is:

    The jQuery plugin we are using for the Instagram feed temporarily bans the network from where they get too many requests.

    We’d request you to change the network or visit the page from another network for now.

    Note: We are working on our plugin to solve the issue. We’ll update our plugin ASAP.

    Best regards,
    Support Team

    Plugin Contributor Tarek Aziz

    (@tarekht)

    Hey @fromserum

    Hope you are doing great!

    Just wanted to let you know that we have solved the Instagram issue and updated our plugin. Now you can use the widget without any problems.

    Best of luck!

    @tarekht Hey there.
    For some reason the feature stop working in all my websites.
    Basically I can not swap or add new instagram feeds.

    Any updates?
    Keep the good work.
    Best

    Thread Starter fromserum

    (@fromserum)

    @tarekht , I still have new problems.
    The instagram feed don’t work on my website and if i delete the feed and try to drop a new one that doesn’t work either.

    Hopefully you can fix this problem.

    hello I downloaded lately the HT mega plugin at the start the instagram feed was showing and everything is ok then suddenly start disappearing and now not working at all I reinstall it several times same issue can anyone help or give me alternate instagram feed with only username

    thanks

    Plugin Contributor HT Plugins

    (@htplugins)

    Hey @samimikawi

    This sort of issue happens when Instagram blocks any network for too many requests.

    Please try visiting your website from another network.

    Or you can also clear the data cache by enabling the following option only for once.

    http://prntscr.com/x6gn83

    After enabling this option for once, disable it.

    Hopefully, it will solve the issue.

    Thanks!

    Unfortunately, I have same problem.
    Instagram Blocks don’t appear.
    Plugin has been recently updated to 1.5.4, but there is no fix of problem.
    I have tried also to clear cache, but nothing.
    Even if I put new feed, it has same problem

    • This reply was modified 2 months, 1 week ago by djordjex.

    @htplugins

    I already did the same you request but still not working I really like the plugin and amazing and user friendly but still the instagram feed not working even after I update the plugin

    I cleared my browser CACH and cleared the CACH you showed me where still in the Elementor itself is not showing anything only showing the button

    Plugin Contributor Tarek Aziz

    (@tarekht)

    Hello @samimikawi , @djordjex

    Thanks for your feedback, guys.

    It seems that Instagram has blocked your network from getting too many requests.

    You can check the browser console for confirmation.

    We’ll request you to check your website from another network.

    You’ll get to see that everything works properly.

    Thank you!

    My site is having the same issue. Instagram button showing, Instagram feed not. We are a new site and new to Instagram. I created 2 posts and they did not show up. I have followed all of the steps above, as well as uninstalling the HT Mega Plug in, re-installing it. Deleting old block with the plug in and adding it back in… I have updated all and even stied putting on a different page. IF you can advise other things to do I would really appreciate it.
    Oh, and I had two other people check our site from their networks and they get the same bad result.

    Thank you!

    ultimatenic

    (@ultimatenic)

    I am having the same issues. Everything is up to date and I’ve cleared the cache. I’ve visited the site from my mobile and desktop, different wifi and there is no feed.

    Plugin Contributor Tarek Aziz

    (@tarekht)

    Hello @yourdpgroup , @ultimatenic

    Thank you very much for contacting us.

    Could you guys please create a ticket on our support website?

    https://hasthemes.com/contact-us/

    Best wishes,
    Support Team

    faisal95bd

    (@faisal95bd)

    I am facing the same issue. After putting the username; it’s not showing the feeds!!

    Plugin Contributor HT Plugins

    (@htplugins)

    Hello @faisal95bd

    We have fixed the issue in the latest update.

    Please update the plugin. Hopefully, it will solve the problem.

    Thanks a lot!

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.