WordPress.org

Forums

Enhanced Media Library
[resolved] Instability in the Media insertion panel (4 posts)

  1. Sophabed
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello, this plugin is awesome but I experience an instability when assigning a taxonomy to a media in the Media insertion window (from a post or a page).
    When I tick a category in the right column, the category will be automatically unticked after half a second, sometimes more. After several tries (sometimes 1, sometimes 5 or more), the category will finally remains correctly ticked and assigned to the media.
    Here's a link to a picture of where it occurs if I'm not clear.

    I use the last EML version (1.0.5).
    Thanks for your help if you can dedicate some time.

    Bests

    https://wordpress.org/plugins/enhanced-media-library/

  2. voltronik
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm also seeing this.
    It requires two or three attempts to attach the media to a taxonomy.

  3. webbistro
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hello,

    Thanks for information, I am reconsidering the assignment process right now.

    Nadia

  4. webbistro
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hello all,

    I believe that I fixed this, the mechanism of assigning taxonomies' terms to media file is totally different now. Please check it out and let me know if it's any better. Thanks.

    Nadia

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Enhanced Media Library
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic