Support » Theme: Spasalon » Inserting pictures in posts

  • Resolved tonko81

    (@tonko81)


    Hey guys

    First of all congrats on great looking theme.

    Unfortunately I have one big problem. I can’t post pics in posts. I can upload it but when I click on “inser into post” button nothing happens. How can I fix this?

    Thanks foe answer.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 15 total)
  • Theme Author webriti

    (@priyanshumittal)

    Hi tonko

    Thanks for appreciating our effort
    Are you facing problem while uploading through feature image or the image through add media just above the editor..

    Hi, nice job it’s a very nice theme
    i have the same problem, when i click on the button inset into post, nothing happens,
    Media are uploaded but i can’t inser into post or page.
    Can you help me ?
    tanks

    Theme Author webriti

    (@priyanshumittal)

    Hi leobibard

    Things are working fine here…

    Have you tried by deactivating any plugins you are using

    I don’t have any plugin, i re-install the theme but i can’t insert image on post again

    Theme Author webriti

    (@priyanshumittal)

    @leobibard

    Can you please share your url so that i can assisst you better… if possible allow me to access your admin

    If yes please mail your username and password on my mail id “themes@webriti.com”

    @priyanshu.mittal
    I have exactly the same problem than leobibard.
    I have turned off all plugins and there is no change. I have no problem with uploading logo on background in option panel.

    Theme Author webriti

    (@priyanshumittal)

    @tonko81

    Which WordPress version are you using..

    I work locally, I downloaded the latest version of wordpress, then installed the theme that’s all. And when you want to put a picture it does not work out.

    My WP version is 3.7.1 and theme version is 1.2.2. When I have used 3.7. it also didn’t work.

    Theme Author webriti

    (@priyanshumittal)

    Hey thanks mates for reminding this bug…

    We found the bug it is a problem of jquery conflict ….

    Going to make changes in the next release…

    Meanwhile what you can do is

    Comment the scripts my-upload and spa-optionpanal-jquery in function.php and repace the whole code in option_pannel.php with the following code

    <?php
    add_action('admin_menu', 'spa_admin_menu_pannel');  
    
    function spa_admin_menu_pannel() {
    
    	wp_enqueue_script( 'dashboard');
    	wp_enqueue_script( 'wpb_option_pannel', get_template_directory_uri() . '/option_pannel/js/spa_option_pannel.js');
    
    	wp_enqueue_style( 'wpb_option_pannel', get_template_directory_uri() . '/option_pannel/css/spa_option_pannel.css' );
    
    	// color 
    
    	wp_enqueue_style('thickbox');
    	wp_enqueue_style('farbtasticss',get_bloginfo('template_directory').'/option_pannel/css/farbtasticss.css');
    	$page=add_theme_page( 'spa', 'Option Panel', 'edit_theme_options', 'spa', 'spasalon_spa_option_panal_function' );
    	wp_enqueue_style('spa-bootstrap',get_bloginfo('template_directory').'/option_pannel/css/assets/css/spa-bootstrap.css');
    
    	add_action('admin_print_script-'.$page, 'spa_admin_enqueue_script_option_panel');
    	}
    
    	function spa_admin_enqueue_script_option_panel(){
    	wp_enqueue_script('my-upload',get_bloginfo('template_directory').'/option_pannel/js/media-upload-script.js',array('media-upload','thickbox','jquery'));
    
    }
    
     function spasalon_spa_option_panal_function()
     {
    	require_once ( get_template_directory() . '/option_pannel/css/tooltip_css.php' );
    
    	//require_once('spa_option.php');
    	wp_enqueue_script('spa-optionpanal-jquery',get_template_directory_uri('template_directory').'/option_pannel/js/spa-optionpanal-jquery.js',array('farbtastic'));
    	require_once('spa_options_pannel.php');
     }
    ?>

    Super!
    thank you very much, I really wanted to use this theme, it works very well, and I expect the new version with impatience.
    thank you again

    It’s working 🙂

    Thank you!

    @leobibard , @tonko81

    Hey Guys,

    If you like the theme and the support.. would you mind giving it a 5 Star Rating 🙂

    Thanks.
    Ankit

    But now I can’t load front page pics in option panel.

    Theme Author webriti

    (@priyanshumittal)

    Are your option panel tabs working….

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 15 total)
  • The topic ‘Inserting pictures in posts’ is closed to new replies.