WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Inserting images still a problem in 2.5.1

Inserting images still a problem in 2.5.1

  • windansea
    Member

    @windansea

    Hi,

    Just upgraded to 2.5.1. Hoped my white screen which appears when I insert an image in a post, would disappear. Unfortunately it did not. And the image is not inserted. So no difference with 2.5.

    If you have the solution – besides hard coding the image in the post – please let me know!

    Thanks

    Bert

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • ReneODeay
    Member

    @reneodeay

    try the no-flash-upload plugin listed under a sticky
    http://wordpress.org/support/topic/164999?replies=1
    It worked for me in 2.5. waiting to try 2.5.1 -still too many problems.

    AlexinMilan
    Member

    @alexinmilan

    I’ve managed to solve this, maybe my post will help:

    My Post

    W…

    I agree. Same horrible problem of not being able to insert pictures in posts using the flash uploader. I get a blank white screen too.

    I tried some of Alex’s fixes in .htaccess and then the whole site wouldn’t load!

    I got the latest flash, cleared caches, etc.

    I can’t understand how WordPress could allow such a major problem to continue. I use IE 7.05. And it doesn’t work in Firefox either!

    Edgar

    AlexinMilan
    Member

    @alexinmilan

    Edgar – very sorry to hear that your whole site fell over!

    Did you make sure that folder permissions were set up correctly?

    I was having all sorts of problems with the uploading and insertion of images, but, for the moment it is working as intended.

    It sure is a weird problem….

    What I don’t understand is why some of us are having problems and others are not – this would appear to point towards our own server set up and .htaccess settings, rather than a bug in WordPress, possibly.

    Alex

    Alex,

    Once I took your code out of .htaccess, the site came back up. So, no need to apologize — no harm done.

    I just think the uploading/inserting pix problem is very common and can’t believe there wasn’t a global fix in 2.5.1.

    Edgar

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Inserting images still a problem in 2.5.1’ is closed to new replies.