Support » Fixing WordPress » Insecure site (sometimes)

  • Hi there,

    Wondering if anyone can help me?

    My website occasionally shows the green SSL padlock and sometimes doesn’t. More often it shows up in Firefox but not Chrome.

    According to whynopadlock, there are 2 issues.

    1) “Force HTTPS”: I’ve installed the plugins: SSL Insecure Content Fixer & WordPress Force HTTPS yesterday and it solved it yesterday, but it isn’t working 60% of the time today.

    2) “Protocols” You currently have TLSv1 enabled. This version of TLS is being phased out. This warning won’t break your padlock

    So I assume number 2 isn’t a problem.

    I’ve deleted cache and done control F5 when testing my website.

    Any thoughts would be much appreciated. Pulling my hair out here trying to figure this out!

    • This topic was modified 2 years, 1 month ago by soyd.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • So first of all, I’d upgrade to TLS 1.2, this is like anything else, if not kept up to date, you could encounter issues (like the one you’re seeing), lack of support from browsers or third party services, and could be left vulnerable.

    Get on 1.2. 1.3 is in the works, but all of these come with new features, enhancements and security fixes. Once updated, it might fix your issue.

    I can’t see any problems with your site though, so not sure how I can help besides advising the above 🙂

    GL!

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Insecure site (sometimes)’ is closed to new replies.