Support » Plugin: WP-Members Membership Plugin » Individual Menu Item Settings nor working

  • Hi Chad,

    Trying out your WP-Members plugin and really like it so far. But I am having an issue with turning menu items on and off individually. At the site listed you will see a BioNova Dealers menu. For logged out users they should only see Dealer Login and Dealer Registration. But I always get all menus. The last 4 should be hidden. I change Display in the menu to Logged In Users. I have tried clearing caches, other browsers and different PCs.

    If you need a login let me know. I would rather not have two cloned menus.

    Thanks,
    Kris

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Chad Butler

    (@cbutlerjr)

    There is a menu issue with regards to any content marked as hidden that is being addressed for a 3.3.2. It is related to a change/fix in 3.3.1. If any of the affected menu items are posts/pages marked as hidden, then this may be related to that. You can expect the 3.3.2 release before the end of the week.

    Thread Starter kheiberg

    (@kheiberg)

    Hi Chad,

    Not sure what you mean by hidden? But all those pages are Published – Public. One of the pages did have a password on it. I might be misunderstanding what you mean by hidden.

    Four of the pages in the menu are only accessible through a login via WP-Members. That is working great.

    Thanks, Kris.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Individual Menu Item Settings nor working’ is closed to new replies.