Custom Menu Wizard Widget
[resolved] Incorrect hangling page name with hyphen "-" (4 posts)

  1. d.grechishkin
    Posted 1 year ago #

    Hello. This is very niece plugin. But it doesnt`t work when the page consists hyphen "-" in its url. We have many pages with this name structure. Could it be fixed or we shold change name of pages?


  2. wizzud
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hmmm ... that is curious, because CMW doesn't really care about urls and it doesn't do any filtering by menu item titles. At the front end, the only time it looks at a title is if you set a Title From option, and even then it simply takes it and outputs it (suitably filtered, as all titles are).
    In admin it displays menu item titles in the "assist" and the children-of SELECT, but it only uses/stores ids.

    Could you expand a bit on "it doesn't work", please?
    Like ... Is the problem with admin, or at the front end? Is something being displayed, or nothing? Is there a partial or scrambled display? What settings are you using? (maybe you could show me the shortcode equivalent?) Are you using it as a shortcode, as as a widget? If you have options set, have you tried simply leaving it at Show All (with no other options modified)?

  3. d.grechishkin
    Posted 1 year ago #

    I`m very sorry, this is my mistake. Forgot about Fallbacks settings to handle pages with no children.


  4. d.grechishkin
    Posted 1 year ago #


Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Custom Menu Wizard Widget
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic