Support » Plugin: WooCommerce Stripe Payment Gateway » Incorrect fees

  • Resolved Jason Chong

    (@dantianhealth)


    So I’m probably missing something simple and easy!
    I’m exploring implementing stripe payments through woocommerce on a site. What I am observing when viewing an order is that it is recording the fee taken by stripe as 2.9%+0.30c, whereas in my locale (australia) the listed fees for stripe would be 1.75%+0.30c. How can I get the correct fees recorded in woocommerce as this will become an issue once looking to export data into accounting pacakge.
    FYI I have not processed live payments, this is still in sandbox test mode if that makes a difference

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Support Joey

    (@jricketts4)

    Hi @dantianhealth,

    Can you verify that your WooCommerce location and currency are set to Australia/Australian dollar? – You can check this at: WooCommerce > Settings > General > ‘Country / State’ & WooCommerce > Settings > General > ‘Currency’

    I tested this on my local site and seem to be getting charged the correct fees when in Stripe sandbox.

    Thank you,
    Joey

    Plugin Support Joey

    (@jricketts4)

    Hi @dantianhealth,

    We haven’t heard back from you in a while, so I’m going to mark this as resolved – if you have any further questions, you can start a new thread.

    Thank you,
    Joey

    Hi Joey, sorry for not getting back to you. Yes the issue has been resolved, I appreciate your help.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.