WordPress.org

Forums

WP Media Cleaner
Inconsistent behavior - sometimes no files are deleted? (2 posts)

  1. amsweb1
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've been selecting 1 or 2 directories at a time to analyze, as I think that's the best way to approach cleaning up over 2800 files.

    It seemed to work ok when I selected the first 3 directories. It did move the files, but gave an error for each one;

    Warning: mkdir(): File exists in /home/bwsn/public_html/wp-content/plugins/wordpress-uploaded-files-cleaner/wordpress-uploaded-files-cleaner.php on line 187
    Move file /2012/10/KERR-PUTTING_crop-285x280.jpg : done

    When I go back to do it a second time with a different directory, I get inconsistent results. One time it might not show ANY files, even though there are many there. Next time, it will let me select the unattached files, but when I push on "move selected files" it doesn't do anything, just takes me back to step 1? This particular directory has 1800 elements. Could that be why?

    http://wordpress.org/plugins/wp-media-cleaner/

  2. Jordy Meow
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Sounds difficult to replicate for me.
    Can you try on a clean version of WordPress first and create files? If I can replicate the issue on my side then I will definitely find the problem.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WP Media Cleaner
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic