WordPress.org

Forums

[resolved] include file images not in media library (6 posts)

  1. Toni
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,
    I am migrating my site to a new WP MultiSite install. The export/import did not do the images - so my host copied the images into the wp/includes manually.

    Problem: My Media Library is empty in the new site.
    I checked for the files, and they are in the correct place.

    I am not tech savy at all, so please be simple and detailed if need be.

    Thank you

  2. Alin Marcu
    Member
    Posted 2 years ago #

    I think they should be in wp-content/uploads by default, not in wp-includes.

  3. Toni
    Member
    Posted 2 years ago #

    Right! I miswrote that.

    They are in the wp/uploads of my old site. The images in the new site link to the old site wp/uploads.

    Also: my latest MultiSite install (the "new" site) has installed as
    NEW URL: http://toni-two.com/wp/wp-admin/

    NOT like the old URL: http://toni-two.com/wp-admin/

  4. Toni
    Member
    Posted 2 years ago #

    SORRY!

    Let me start over - my images have been manually copied from one site to another.

    They are present in the files wp-content/uploads, but they are not visible in the Media Library.

    Thank you

  5. Alin Marcu
    Member
    Posted 2 years ago #

    It won't work like that, you need to upload them to the new site through media gallery. Just copying them to a new website is not enough.

  6. Toni
    Member
    Posted 2 years ago #

    Oh, rats! That will take forever.

    Thank for for responding so quickly.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic