Support » Plugin: Gravity Forms ConnectWise Add-On » Inactivity Timeout – Feeds

  • I recently installed the ConnectWise plugin with the Gravity Forms. I’m trying to add a Feed under settings > connectwise but after almost a minute the Chrome browser times out.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author prontotools

    (@prontotools)

    Hey @rds4547,

    Thanks for reporting this. This is usually due to a slow connection to your ConnectWise PSA. Can you please confirm that your portal is running smoothly and your Internet connection is normal?

    Have you ever gotten the feed page to load faster, or is it just happening sometimes?

    All of my connections are running smoothly-we have 72 mbps download speed. Checking the log files for ConnectWise plugin, it was about 2.5mb before it crashed and it appears by clicking the ‘Add New Feed’ the plugin is trying to get tons of information from ConnectWise (departments, categories, status types, campaigns, etc.). I figured the ‘Add New Feed’ would just be a mapping exercise and not dependent on getting a bunch of data. Let me know, if you want the log file.

    The feed page loads fine, it’s just when I hit ‘Add New Feed’ that I get the connection timeout.

    Thanks for the quick response.

    Plugin Author prontotools

    (@prontotools)

    Hmm that’s strange. I’d be happy to take a look at the log and troubleshoot this further with you. Can you send me an email at cory@prontomarketing.com please? Thank you!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Inactivity Timeout – Feeds’ is closed to new replies.