Support » Plugin: BJ Lazy Load » in the last update my site has been broken

  • Resolved boxwek

    (@boxwek)


    in the last update something has caused errors in my site. Do you know anything?

    I think there is a compatibility problem with the “Polylang” translation plugin, because if I keep it active, everything will be broken.

    With the deactivated some problems are solved but the images do not load correctly.

    Thank you

    • This topic was modified 10 months, 3 weeks ago by boxwek.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • the problem with polylang is definitely an error created by bj lazy load as it can not properly carve some images. So it is not a problem of compatibility or conflicts. Only some images are not loaded.
    Any ideas?

    the problem is here:

    
    <img src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20viewBox='0%200%201%201'%3E%3C/svg%3E" data-lazy-src="https://cdn.shortpixel.ai/client/q_glossy,ret_img,w_64,h_64/https://www.mascarasdebuceo.com/wp-content/uploads/2019/02/logo.png" class="custom-logo" alt="Visíta nuestra tienda online de máscaras ed buceo" itemprop="logo" width="64" height="64">
    • This reply was modified 10 months, 3 weeks ago by boxwek.
    • This reply was modified 10 months, 3 weeks ago by boxwek.

    In the last update? This plugin hasn’t been updated nor have any support questions been answered in over two years. Best wishes to you, I hope this wonderful plugin is soon taken over by another reputable developer. This amazing plugin has sadly been abandoned.

    the last update was yesterday. Thank you.

    Finally it was not this plugin that caused the error, the culprit was “Lazy Load by WP Rocket”
    sorry for the confusion. I do not know why I have the two installed if they do the same thing but it was working well until the update yesterday. Well, I have deactivated it and everything is correct.
    Thank you. A greeting.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘in the last update my site has been broken’ is closed to new replies.