WordPress.org

Support

Support » Miscellaneous » In Network Admin / Plugins / Add New All results are empty.

In Network Admin / Plugins / Add New All results are empty.

  • I just updated the network, and now I can’t search for plugins to install. Installed plugins is working fine. But in “Add New” searching by name, or clicking “popular”, and the other provided links, always comes back with “No plugins match your request”.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Same here.

    We’re on MU. I cleared this by going into the db via phpMyAdmin, the wp_sitemeta table, searching for met_key = active_sitewide_plugins, and deleting the content of meta_value, which was ‘a:0:{}’. So, it appears that we have to redo all of our network activation. 🙁 The micro sites seem to have held their settings.

    But, got errors trying to network activate a new one.

    Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /nfs/c04/h02/mnt/58445/domains/x.com/html/wp-admin/includes/plugin.php on line 455

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /nfs/c04/h02/mnt/58445/domains/x.com/html/wp-admin/includes/plugin.php:455) in /nfs/c04/h02/mnt/58445/domains/x.com/html/wp-includes/pluggable.php on line 866

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /nfs/c04/h02/mnt/58445/domains/x.com/html/wp-admin/includes/plugin.php:455) in /nfs/c04/h02/mnt/58445/domains/x.com/html/wp-includes/pluggable.php on line 866

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘In Network Admin / Plugins / Add New All results are empty.’ is closed to new replies.