WordPress.org

Forums

[resolved] [closed] In Need of serious help! (8 posts)

  1. Bethany Jenkins
    Member
    Posted 3 years ago #

    Something very strange is going on with my wordpress blog (self-hosted). I would say it has been hacked, but it's beyond the basic problems of a site that has been hacked. Since learning of the problem, I've changed themes, deleted all the extraneous files, updated to the latest version of wordpress, and updated all plug-ins...to no avail. The only way I knew I had a problem is that Google labeled my site as potentially hacked, and it is showing up for all these medical-related keywords which have nothing to do with my site (noticed this in my Google Analytics). I need help and don't mind paying for a solution. Here's the site: http://blog.newhousebuilder.com. The main keyword for which it is getting impressions is "amoxicillan dosage". I can't begin to figure out how this is happening. HELP!

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

  3. Tara
    Volunteer Moderator
    Posted 3 years ago #

  4. kmessinger
    Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    Sucuri shows you ok. No java scripts that are not yours and no links that are not yours.

    You do have some errors in code, http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3a%2f%2fblog.newhousebuilder.com%2f and link issues, http://validator.w3.org/checklink?uri=http%3A%2F%2Fblog.newhousebuilder.com%2F&summary=on&hide_type=all&depth=&check=Check

  5. raskull
    Member
    Posted 3 years ago #

    I googled:
    blog.newhousebuilder.com amoxicillan dosage

    You can see the amoxicillan content there in the google descriptions. Then I checked the html source and see that you have a number of iframes in your pages, one of which is from a2a.lockerz.com. Then I found this forum topic:

    http://wordpress.org/support/topic/plugin-sexybookmarks-google-analytics-js-loading?replies=4

    Perhaps that will point you in the right direction.

  6. Bethany Jenkins
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thank you for the help! Raskull, I think you may be onto something. Although I can view the source, I don't see the iframes. I have turned off this plug-in and deleted to files. So, how do I tell if this has resolved the issue? Since it's not something I can see in my code, I'm having trouble knowing that I got rid of it...

    By the way, if you do work for hire, I'm glad to hire you to assist me.

  7. Bethany Jenkins
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have signed up for a paid service (Sucuri). I am going to mark this resolved, and thank you all again for your assistance!!! What a great community!

  8. esmi
    Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    If you are looking for commercial services, please try http://codepoet.com/ or http://jobs.wordpress.net/
    Topic now closed as per the Forum Rules

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic