WordPress.org

Forums

In Admin Panel, Filter posts by category not working (3 posts)

  1. pbarney
    Member
    Posted 4 years ago #

    When I am in the dashboard looking at all my posts, and select a category from the drop down, then select "filter, the view reloads, but it still shows all categories.

    This occurs with all plugins disabled.

    I just now pulled the latest from svn and tried it again, and no go.

    The following information is POSTed when I press "filter":

    _wp_http_referer=/blog/wp-admin/edit.php
    _wpnonce=xxxxxxxxxx (hidden)
    action=-1
    action2=-1
    cat=5
    m=0
    mode=list
    paged=1
    paged=1
    post_status=all
    post_type=post

    Here's the actual string:

    s=&post_status=all&post_type=post&_wpnonce=xxxxxxxxxx&_wp_http_referer=%2Fblog%2Fwp-admin%2Fedit.php&action=-1&m=0&cat=5&paged=1&mode=list&action2=-1&paged=1

    So I can see it's sending the 'cat' along with the post, it's just not doing anything with it.

    Thoughts?

    Thanks
    Peter

  2. Mark / t31os
    Moderator
    Posted 4 years ago #

    Can confirm this problem on latest trunk.

    If you havn't done so already, i'd suggest creating a ticket on Trac.

    Possible it's related to one of the changesets from this ticket (guessing, it may be unrelated).
    http://core.trac.wordpress.org/ticket/14579

  3. bbogart
    Member
    Posted 4 years ago #

    I just upgraded to 3.0.4 and this issue is there.

    When will it be fixed in stable versions?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic