Support » Plugin: Image Widget » Images work only on main page

  • I have this widget installed on several sites. On one, http://www.autoshopwriter.com, the images are loaded with the widget for the footer and sidebar.

    On the Home page, they show up fine. However, whenever I go to any of the additional pages they don’t show up. You can see with the footer.

    This is a Genesis page, Associate theme. Studio Press support noted that the images are using an https: in the html code, but nothing in my setup provides for that.

    Any ideas on what might be happening here ? Why would a widget work on the main page but not on the remainder of the pages ? Thanks for your ideas.

    http://wordpress.org/plugins/image-widget/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Peter Chester

    (@peterchester)

    I see the footer images fine on lots of pages. I’m not sure I really understand the problem. What page is not working specifically?

    I’m sorry. After I posted this Studio Press advised me to use text widgets so I changed them for now.

    Please go back to the website and look at Footer 3. You will see a NEGU image. Now go to any of the other pages. You will see, in the footer, the alternate text for the image. The link works to the alternate site, and the space is preserved, but no image.

    I am puzzled because the Image Widget works fine on my other sites. All are Genesis sites with various themes. Studio Press says it can’t be the theme so perhaps its another plugin.

    Thanks for looking.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Images work only on main page’ is closed to new replies.