Support » Plugin: NextGEN Custom Fields » Images won't link to URL

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Similar problem here. Using a custom LINK field so that clicking an image takes visitor to a related page on the site, instead of taking visitor to the image itself (or lightbox popup).

    Apparently some update (WordPress, I suspect) in the past year broke something – as it used to work.

    Example page:

    http://www.bigbendcares.org/artopia-the-artopians/

    Clicking on the first image (stacey anne) should take you here:

    Meet an Artopian: Stacey Anne

    Instead, it takes you to the image.

    So… somehow, the custom fields aren’t being parsed anymore.

    Having the same problem over here, wanted to use an external link to each image.
    This used to be possible with custom fields, adding them to the pictures and activating them in nextgen-gallery/view/gallery.php
    But after an update of WP, this file isn’t to be found anywhere.
    I saw on a forum you should seek now for /wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view , but I can’t get any further with this.
    The only thing I can achieve is, if you click on the image, this one pops up with a link writen under the image, but when you click on it, you’ll get ‘page not found’. So it stays inside your website.
    I’m not a master in scripts, but someone who is, should be able to add something to this plugin, or to the NGG-plugin to make this a whole lot easier

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Images won't link to URL’ is closed to new replies.