WordPress.org

Forums

Images won't display in posts (7 posts)

  1. elemgee
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm hoping someone can help me with this as I'm not very technically minded. My images will no longer display in my posts. I upload them to the media gallery and they are there, but when I select one to insert into a post under the Attachment Display Settings I only get Allignment and Link to options, not image size. If I click on edit image I get a message that says: "Image data does not exist. Please re-upload the image."

    If I try to insert the image it doesn't appear in the post, although when I look at the text editor there is something there: <p style="text-align: justify;"><img class="alignnone size-large wp-image-29319" src="http://www.pamperandpose.com/wp-content/uploads/2014/06/quote.jpg" alt="quote" width="1" height="1" /></p>

    Is it something to do with the width="1" height="1" bit? I can insert a gallery using the same images with no problem at all. I am completely baffled. I am using the Vantage theme, although the problem started when I was using Portfolio Press.

    My site is http://www.pamperandpose.com. Can anyone help please without blinding me with science. I'm self taught and have no programming knowledge whatsoever.

    Thanks in anticipation,
    Lisa

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Unless you provide a link to a page demonstrating the problem, no one will be able to offer much in the way of assistance.

  3. elemgee
    Member
    Posted 1 year ago #

    I didn't see much point in sharing a link as there would be nothing to see because the image does not appear on the post.

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    We need to see a page containing at least 1 of these "missing" images. Please help us to help you by providing links when we ask for them.

  5. elemgee
    Member
    Posted 1 year ago #

    There were no posts live on my site that would show the problem as I don't want to publish posts without images, I have either included a gallery or not bothered.

    I've made a post specifically to illustrate what I mean.

    http://www.pamperandpose.com/uncategorized/missing-images/

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    That page cannot be found.

  7. elemgee
    Member
    Posted 1 year ago #

    Try this. I've made an unlisted page instead. I don't really want this available for all to see on my blog.

    http://www.pamperandpose.com/photography/test-page-missing-images/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic