WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Images uploaded to 3.7.1 all broken won't display at all.

Images uploaded to 3.7.1 all broken won't display at all.

  • When I try to upload any image to the Media Library to insert into a post I get a broken image icon. All my previously loaded images are fine. This has only occurred since the upgrade to 3.7.1 It was otherwise working.
    I have tried deactivating all plugins which has not worked. And changed themes.
    Not a wizz so wasn’t sure how to do some of the other stuff that was suggested.

    I am meant to be uploading images daily and have no means of adding them to the site. Is there any way I can remove the 3.7.1 changes????
    Cheers
    Weny

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 25 total)
  • Moderator kmessinger

    @kmessinger

    Kmessinger – I have done all of these except the last which is to upgrade again as the only available update zip that I can find is 3.7.1 again rather than reverting back to 3.7 as I suggest – is this possible?

    I have downloaded the zip file, but see that others are having this problem too which seems like it is not isolated incident?

    Moderator kmessinger

    @kmessinger

    Please describe what happens? Can you upload to a post with either uploaded?
    Right click on the broken icon and look at properties. This is where the image is disposed to be.

    So when in a post i go to Add Media. Choose a file to upload. It will go through the upload process but displays with a icon for broken image. If I select and insert it into the post then it does not display the image.

    In terms of properties – I cannot find anywhere that will allow me to right click and give me the properties. (not sure if this is what you were looking for the code [caption id="attachment_741" align="alignleft" width="150"]<img class=”size-thumbnail wp-image-741″ alt=”Jim’s Legs at Cabo Finisterre” src=”http://www.derrygoround.co.uk/wp-content/uploads/2013/11/Jim-Leg-@-Cabo-Finisterre-150×150.jpg” width=”150″ height=”150″ /> Jim’s Legs at Cabo Finisterre[/caption]

    If I go into the Media library itself I can select Edit and I can see the image there but this is the only place.

    Please ask more questions if I haven’t explained properly.

    Moderator kmessinger

    @kmessinger

    http://www.derrygoround.co.uk/wp-content/uploads/2013/11/Jim-Leg-@-Cabo-Finisterre-150×150.jpg link shows Forbidden
    You don’t have permission to access /wp-content/uploads/2013/11/Jim-Leg-@-Cabo-Finisterre-150×150.jpg on this server.

    Check the permissions. All the folders are supposed to be 755 and files should be 644.

    Dumb question where do I check the permissions?

    Why would the location of these have changed from previous image uploads.

    Moderator kmessinger

    @kmessinger

    I check them by logging into my host and using the file manager. Something like that with your host should work.

    http://codex.wordpress.org/Changing_File_Permissions

    H’mm I have no idea about logging into the host as I was just given an admin password to ensure posts were uploaded daily! Then this ‘broke’. Ek! (Think I am way out of my depth!)

    But it does not matter which file that I upload still the same problem. So is this a bug that has come from the latest update? (or who knows?)

    Moderator kmessinger

    @kmessinger

    Why would the location of these have changed from previous image uploads.

    Were storing them somewhere different? Check settings>media>Store uploads in this folder. Should be wp-content/uploads

    Doesn’t have the option to choose the folder (copy of the page below. I haven’t physically changed the settings unless the 3.7.1 has changed them.

    Media Settings
    Image sizes

    The sizes listed below determine the maximum dimensions in pixels to use when adding an image to the Media Library.

    Thumbnail size Width Height
    Crop thumbnail to exact dimensions (normally thumbnails are proportional)
    Medium size Medium sizeMax Width Max Height
    Large size Large sizeMax Width Max Height
    Uploading Files

    Organize my uploads into month- and year-based folders
    Image Gallery Carousel

    Background color
    Metadata Show photo metadata (Exif) in carousel, when available.
    Tiled Galleries Display all your gallery pictures in a cool mosaic.

    Moderator kmessinger

    @kmessinger

    Yes that is good. Can you point me to a link with a broken image. On your site all the images seem to be there.

    All currently there (older posts) I haven’t published any as I wanted images to be there but came up broken.
    Try this:
    http://www.derrygoround.co.uk/news-movember-with-clipper-sponsor-us/

    p.s you don’t have to sponsor us – it wasn’t a dig. I appreciate the help.

    Here’s a link with an image before that works and a new one I have just tried to add but appears broken.
    http://www.derrygoround.co.uk/crew-diary-nothing-funnier/

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 25 total)
  • The topic ‘Images uploaded to 3.7.1 all broken won't display at all.’ is closed to new replies.
Skip to toolbar