WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Easy FancyBox » [Resolved] Images Suddenly Not Light-boxing

[Resolved] Images Suddenly Not Light-boxing

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Also, forgot to mention that all the images are housed in WordPress galleries.

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Are these images in a gallery? If so, you may be hitting a known bug in WordPress 3.5.1 in which all gallery images are being linked to their attachment page rather than the raw image file.

    Ok, thanks. What can I do to fix that?

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    OK – looks like we inadvertently cross-posted. 🙂

    This bug should be fixed in the next WordPress update but, for now, you have two options that might work:

    1. If you have been using the Text editor to edit your Posts & Pages then locate the [gallery] shortcode and amend it to [gallery link="file"]

    2. Try editing the relevant Posts/Pages and creating the galleries again but, this time, toggle the “Link To” dropdown from Media File to Attachment page” and back again.

    Thanks so much! I’ll try those to see if they help. If not, I’ll just count down till the next update.

    Thanks Esmi!!

    Plugin Author RavanH

    @ravanh

    I suppose that did the trick? Thanks Esmi, for jumping in 🙂

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    No problem. I was using the native fancybox script in a theme and this new bug totally threw me at first too.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] Images Suddenly Not Light-boxing’ is closed to new replies.
Skip to toolbar