Support » Multisite » Images suddenly disappeared on sub-blogs?

Images suddenly disappeared on sub-blogs?

  • So I have a work related site up at blog.osbornewood.com

    the subsite of blog.osbornewood.com/besttaste/ had quite a few images. Everything was fine until a few days ago, when the images on the sub blog disappeared.

    I’ve manually uploaded some images, linked them via url, and those work. I’ve also looked in the blogs.dir, and used the actual path in a web browser and the images work that way. It seems that when the rewrite is applied for the blog something is amiss, and all we wind up with is a page which contains text instead of the image location.

    here is what I have in my .htaccess file:

    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ – [L]

    # uploaded files
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$2 [L]

    # add a trailing slash to /wp-admin
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?wp-admin$ $1wp-admin/ [R=301,L]

    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ – [L]
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?(wp-(content|admin|includes).*) $2 [L]
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?(.*\.php)$ $2 [L]
    RewriteRule . index.php [L]
    # END WordPress

    <IfModule mod_security.c>
    <Files async-upload.php>
    SecFilterEngine Off
    SecFilterScanPOST Off

    This is a bit frustrating, so I’m hoping someone can help… Thanks in advance! 🙂

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • The topic ‘Images suddenly disappeared on sub-blogs?’ is closed to new replies.