Support » Theme: Montezuma » images on menu and right side stopped showing up after upgrade to 3.5.1

  • gmarhaba

    (@gmarhaba)


    Has anyone run into issues upgrading to 3.5.1. We upgraded and now the images or starts that are above the menu do not show up as on the right side where the categories, recent posts etc are. It only shows the text but no image. Also it does not change color when you cover over it.

    Anybody experiencing this or know of a fix to this. We went from 3.4.2 to 3.5.1.

    Thanks!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Christine Rondeau

    (@crondeau)

    Volunteer Forum Moderator

    Can you provide a link to your site please?

    gmarhaba

    (@gmarhaba)

    unfortunately this is an internal site so no direct link to it, but I have provided a link to html file on box.com . It can be opened and downloaded and you can see the what I am talking about regarding images not showing up

    Thanks for the help!

    Christine Rondeau

    (@crondeau)

    Volunteer Forum Moderator

    I just downloaded the theme and tried it on one of my test servers and it’s fine. The navigation menu works as it should and the images appear.

    I would try deactivating all other plugins and see if one of them is messing around with the way the theme is behaving.

    dongchay

    (@dongchay)

    I experienced something similar: no menu at the right side and two copies of the image show up. I’m trying to figure out how to fix it. Any suggestion is much appreciated.

    http://www.dongchay.com/test/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘images on menu and right side stopped showing up after upgrade to 3.5.1’ is closed to new replies.