Support » Plugin: FooGallery - Image Gallery WordPress Plugin » Images of a gallery are not displayed in the backend

  • Hi,

    I am at the moment testing FooGallery and created three galleries. They are displayed on https://outinafrica.com.na/about-us/. I’m happy with the front-end.

    However, I wanted to edit the galleries to add some more images and delete one. When I open the gallery in the backend, two galleries display no content at all, and one only shows two images instead of nine.

    What is happening?

    Kind regards

    Anette

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author bradvin

    (@bradvin)

    Hi Anette,

    In the backend in the “Gallery Items” metabox, are you looking at the “Gallery Preview” or the “Manage Items” when there are missing items?

    Hi,

    I’m looking at “Inhalte verwalten” = Manage Items. The Gallery Preview also does not show any images.

    In the frontend, on the page itself all images are displayed.

    Thanks

    Plugin Author bradvin

    (@bradvin)

    Please contact me at brad @ fooplugins .com

    We can arrage a better way for me to debug this issue.

    Plugin Author bradvin

    (@bradvin)

    This turned out to be a conflict with the WPML Media translations plugin, which overrides the way in which attachments are loaded

    Hi,

    I´m have too this problem. The Gallery Preview also does not show any images in front and backend,
    what´s is de problem?

    Tanks

    • This reply was modified 1 month, 3 weeks ago by  diegoapg.

    Hi diegoapg,

    my problem was, that the images did not show in the backend. In the frontend everything was fine.

    It did turn out, that the WPML media translation plugin caused the problem and still does.

    At the moment I do not need the media translation plugin. Should I need it in future I hope that the problem will be sorted out.

    Kind regards

    Anette

    Hi outinafrica

    Ok, my problem is different, my problem is that in front and backend not displaying galleries

    Plugin Support phillcoxon

    (@phillcoxon)

    @diegoapg – I’ve just noticed that you added your request onto the original request.

    If you are still having this issue would you please open a separate support request so that we can help you directly?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.