Support » Plugin: Slideshow » Images occasionally do not display

  • Very sporadic problem where the images do not show up in the slideshow but only the file name is displayed. Sometimes the same image will display and other times during the same session, it will not show up. When i right-click to ‘view image’ i get ‘The image “https……..” can not be displayed because it contains error’. when i right click and select ‘view image info’ i get the image, image information etc with no problems.

    So i know the images are there, correctly loaded and i tried deleting then re-adding. I am not using html code, just straight non-technical wordpress. The entire page consists of the following

    “Some of our rescued pets and their new families!”
    [slideshow_deploy id=’106′]

    Any suggestions would be appreciated
    thanks

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Have the same problem after updating WP. I think we have to look for an other plug-in.

    I am running the latest version of WP (4.9.1) but the problem has been occurring sporadically for almost 6 months now. I am thinking it might be a caching issue on Dreamhost servers, today everything is working fine….

    thanks for reply.

    found something, when I disable wp rocket cache problem is solved. Will ask support rocket cache for a solution

    Let me know if you find anything, I am running WP Super Cache but don’t really need it…

    Found a solution, with wp rocket I had to disable lazy load on a few pages. Too bad but it is working now.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Images occasionally do not display’ is closed to new replies.