Support » Multisite » [Resolved] Images not showing up!!

[Resolved] Images not showing up!!

  • Hi,

    I have been tinkering for the first time with a multisite installation fir the past 2 months now, and I don’t have a whole lot of experience with WordPress… I use a subfolder installation.

    The last thing I need to fix is my images. They show up in my main blog, but not in my subfolder. I tried tons of stuff I found on this forum. And unfortunately, my hosting company cannot change my httpd conf.

    Here is my htaccess:

    RewriteEngine On
    RewriteBase /blogue/
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    # uploaded files
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$2 [L]
    # add a trailing slash to /wp-admin
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?wp-admin$ $1wp-admin/ [R=301,L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ - [L]
    RewriteRule  ^[_0-9a-zA-Z-]+/(wp-(content|admin|includes).*) $1 [L]
    RewriteRule  ^[_0-9a-zA-Z-]+/(.*\.php)$ $1 [L]
    RewriteRule . index.php [L]

    And I also have a htaccess in my blogs.dir folder:
    AllowOverride All

    I figured it had something to do with my site settings, so could someone tell me what I should find for these values:
    Upload Path
    Upload Url Path
    Fileupload Url

    Thank you, any help will be much appreciated!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Resolved] Images not showing up!!’ is closed to new replies.