WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Images not showing on Index.php but on individual pages

Images not showing on Index.php but on individual pages

  • I am trying desperately to get my blog up have ran into so many problems. Eventually I chose to use the Nightvision Theme and have modified it with my own images. The problem I have now, which is similar to other people’s issue is that images displayed in my posts are not showing on index.php, but they are showing if you click the ‘read more’ link and follow to the post’s individual page. (http://www.staygoldonline.com/blog/ and http://www.staygoldonline.com/handmade/ )

    I know that with other users the issue has been due to plugins and such, but I have nothing like that on my install. I have tried resetting the blog to the default theme and the images work fine. Any ideas? Thank you in advance for any assistance you can offer.

    (I think I’m on WP version 2.5)

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • I have a client who’s been previously setup on 2.7 and is having the same issue. The thing is the_tags is being called from one file from both the index.php and the single.php (both within the loop) but the tags are NOT showing up on index.php but fine on single.php.

    I need to figure out why. There are no plugins with tagging activated anymore so I’ve eliminated that. Please advise

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Images not showing on Index.php but on individual pages’ is closed to new replies.
Skip to toolbar