WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » W3 Total Cache » Images not pulling from CDN

Images not pulling from CDN

  • Hi, I am using Amazon S3 + Cloudfront, everything seems to work fine, but there are files that are not being pulled from the CDN.

    I saw a lot of threads with this issue, but they are closed, so I opened this one.

    For a start, all the images from my theme are in S3 and none of them are pulled from there, they are pulled from the actual theme directory.

    Any ideas how to fix this issue ?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hello I recently noticed this on one of my sites.

    Also images in new posts are not been pulled for the CDN but are uploaded.

    I use Rackspace Cloud Files for my CDN. The files were been pulled from my old pulled CDN last week before I switched to Rackspace.

    Any ideas on how to fix this will be mostly appreciated as we have a large marketing campaign quickly approaching.

    same here, with Rackspce Cloud Files

    In the latest development version (0.9.1.4b) these problems seem to be resolved.

    I’m using version 0.9.1.4b but it does not seems to be working. Look here:

    http://www.valinor.com.br

    I had the plugin enabled here, with the CDN configured and active. And the debug information does not show in the source.

    Plugin Author Frederick Townes

    @fredericktownes

    Please try the latest release of the plugin and let me know if the problem persists.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Images not pulling from CDN’ is closed to new replies.
Skip to toolbar