Support » Plugin: Photo Gallery by 10Web - Mobile-Friendly Image Gallery » Images not loading on clicking thumbnails

  • Resolved Bradex

    (@bradex)


    All of a sudden the images on my website have stopped loading after clicking the thumbnails. The loading icon is displayed but nothing happens.

    I am using free version of the plugin.

    Has WD stopped lightbox view in the free version?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Thread Starter Bradex

    (@bradex)

    Images are loading on mobile, but not on desktop.

    Thread Starter Bradex

    (@bradex)

    Perhaps, it is a problem with my office network. Certain websites (like youtube, facebook) have been blocked at my office. I presume that the Photo Gallery uses some external source for the slideshow/lightbox and that could have caused this issue.

    Plugin Contributor Photo Gallery Support

    (@photogallerysupport)

    Hi,

    We’re sorry for the trouble the plugin has caused. Could we have a closer look at this? Please send us a message through this contact form (select “I have a pre-sales question” and the form will appear).

    Also, please send the link to this forum thread in your message. We will figure out a solution as soon as possible and share it here.

    Please be informed that if it is a bug, you should update the Plugin. We will let you know.

    Thank you in advance!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Images not loading on clicking thumbnails’ is closed to new replies.