WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Images not loading in theme (6 posts)

  1. dearaewi
    Member
    Posted 7 years ago #

    Just installed a new WP on a subdomain. Using this theme.

    The images are not loading. The paths look correct. Not sure what the problem is. I have seen this installed on other blogs and it works fine.

    This is the SITE

    I have a lot of blogs and different themes. Use domains and subdomains, this is the first time I have fun into this problem where the images will not 'hook' up with the theme.

    Appreciate any help. It's a Christmas theme so I need to get this fixed pretty quick :)

  2. Jeremy Clark
    Moderator
    Posted 7 years ago #

    It looks as if somehow your image files got corrupted. You'll just need to upload those images again.

  3. dearaewi
    Member
    Posted 7 years ago #

    I'll give it a shot... have uploaded them a few times already though. Hopefully this time will work. Thanks

  4. Jeremy Clark
    Moderator
    Posted 7 years ago #

    Try using a different ftp client. I like filezilla personally.

  5. dearaewi
    Member
    Posted 7 years ago #

    That's what I'll try.... use Smart FTP, never had a problem before. The images are fine until I upload them. Will try a different FTP Client

  6. dearaewi
    Member
    Posted 7 years ago #

    WooHoooo!!! Got it!! That was weird! LOL Thanks! Looks so much prettier now! :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic