WordPress.org

Support

Support » Multisite » Images not loading – .htaccess problem?

Images not loading – .htaccess problem?

  • Hi guys,

    I’ve been setting up a second installation of WordPress on my host. I have one installation in root (www.flunknarf.nl) and now a new install in /www/cabaretfestivalkunstmest.nl/ for the domain http://www.cabaretfestivalkunstmest.nl

    But, for some reason all newly uploaded images won’t load. Not embedded, but also not directly even though the path is correct (I can see it via FTP). Strange enough, images that were already there (f.e. the screenshot of the twentytwelve-theme) do load.

    Permissions are to 755. I’m new in .htaccess-world, but I guess the problem is somewhere there.

    This is my .htaccess (in root, so in http://www.flunknarf.nl/www/)

    ####CUSTOM_HEADER####
    #NL: Place your custom rules here
    #EN: Plaats je eigen regels hier
    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    # END WordPress
    ####CUSTOM_TAILER####
    
    ####ERROR_HEADER####
    ####ERROR_TAILER####
    
    ####SUBDOMAINS_HEADER####
    RewriteEngine on
    #RULE:www,cabaretfestivalkunstmest.nl,/cabaretfestivalkunstmest.nl
    #RULE:,cabaretfestivalkunstmest.nl,/cabaretfestivalkunstmest.nl
    RewriteCond %{HTTP_HOST}    ^www.cabaretfestivalkunstmest.nl$
    RewriteCond %{REQUEST_URI}  !^/cabaretfestivalkunstmest.nl/
    RewriteRule (.*)    		/cabaretfestivalkunstmest.nl/$1 [last]
    RewriteCond %{HTTP_HOST}    ^cabaretfestivalkunstmest.nl$
    RewriteCond %{REQUEST_URI}  !^/cabaretfestivalkunstmest.nl/
    RewriteRule (.*)    		/cabaretfestivalkunstmest.nl/$1 [last]
    ####SUBDOMAINS_TAILER####

    Anybody has a solution for this? It would really help me out!

    Thanks in advance.

Viewing 1 replies (of 1 total)
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Images not loading – .htaccess problem?’ is closed to new replies.
Skip to toolbar