Support » Networking WordPress » Images not loading but they are in blogs.dir

  • Hey,

    I am having an issue with This as its not loading my images but they are in the blogs.dir.

    I have tried to reset the .htaccess with no luck and the main sites fine

    RewriteEngine On
    Options +FollowSymlinks
    RewriteBase /
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)(.*)$ [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://%2/$1 [L,R=301]
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    
    # uploaded files
    RewriteRule ^files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$1 [L]
    
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ - [L]
    RewriteRule . index.php [L]
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Christine Rondeau

    (@crondeau)

    Volunteer Forum Moderator

    I just visited your site and although the photos took a long time to load, I can see them all over here.
    The only one that’s missing on the home page is CandiceFraser0FM1.jpg
    Otherwise, all of them are there.

    Thanks,

    Could you refresh is it still the same? I can view the images if I right click and open the image in a new tab. Maybe a cache issue?

    Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    Lead Plugin Wrangler

    Your site doesn’t load at all for me.

    Yep,

    for some reason the subdomain wont now resolve and I am lost at what to check the wild card is set up in cpanel etc

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Images not loading but they are in blogs.dir’ is closed to new replies.