Support » Plugin: Slideshow » Images not loading.

  • Hi,

    I can see the navigation controls, (left and right arrows and dots) and can even see the dots scroll through, but there is only white space? I have definitely added the pictures to the slideshow. I have checked Firebug and Safari’s own console but neither show any errors. Checked on Safari 6.0.5 and Firefox 24.0 on Mac OS X 10.8.5 and Firefox 24.0 on Windows XP and each display the same thing.

    I have installed the Slideshow plugin and have checked that <?php wp_footer(); ?> is in the theme footer. Or at least I think I have. Before I did this nothing showed up at all, and now the controls are there. I have cleared my super-cache plugin as that has caused issues with my page in the past. I have optimised the images, first through Photoshop and then using the EWWW plugin. Although they are still high resolution JPEGS.

    I have also tried changing the height of the slideshow, but that hasn’t changed anything.

    You can view the page at http://hughharris.co.uk/our-brand-new-showroom/

    Only thing I could think would be that the images are still to large, but would expect them to load eventually? It flashes up with the loading circle briefly, before being replaced with the controls. Any help will be greatly appreciated.

    http://wordpress.org/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/

Viewing 1 replies (of 1 total)
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Images not loading.’ is closed to new replies.