WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » pinpress » [Resolved] Images not displayed in previews

[Resolved] Images not displayed in previews

  • Good morning,
    first of all, thank you, your template is awesome 🙂

    I have some trouble with the visualization of images in post previews. I can’t figure why, the preview of an article (in home-page and sections) don’t show the related pic but only his intro (description).
    Is it necessary any configuration to start displaying images?

    Thank you
    (and please, sorry for the question -I’m new in WordPress)

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • I have the same issue … no pics show on the front page, but clicking on them gives the pic with the words.

    I wonder if the images are too large and if so what size should I make them?

    I also am a beginner and love this theme, just what I wanted. http://davenabi.com

    Cheers

    Hi Petitegrace,

    I guess you have not set the “featured image’ on the right column towards the end of the page, under Publish, Categories and other blocks.

    /Reep

    prof611

    @prof611

    The “feature image” feature doesn’t work. I need to know WHERE in the coding can I change something so the image appears?

    prof611

    @prof611

    I solved the “feature image” problem. I went to cPanel File Manager, and noticed that there was actually no monthly folder in uploads/2013 – even though CuteFTP showed that one was there. It was a “ghost” folder. So I created a monthly folder, using the File Manager. Only then did the “feature image” feature allow me to upload an image.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Images not displayed in previews’ is closed to new replies.
Skip to toolbar