Support » Plugin: WordPress Gallery Plugin - NextGEN Gallery » Images not appearing after page 5

  • Resolved SciFiKriss

    (@scifikriss)


    Hi guys

    I am having trouble whereby if you go past page 4 ie page 5 it doesn’t show any images.

    I don’t have the gallery set so that each gallery has a separate page and it was working fine.

    I have loads of images in the gallery as well πŸ™

    I don’t have any other gallery software on there at all and I have deactivated all of the plugins and also changed the theme and still the same problem.

    Thanks in advance

    Kriss πŸ™‚

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Support mihai-imagely

    (@mihaiimagely)

    Hi @scifikriss ,

    Sorry to hear of the problem. Can you please create a separate Test page, insert a specific gallery that doesn’t allow navigation past page 4 and check to see if the issue will persist in case that it isn’t inside the album construction?

    Please keep us updated

    Thread Starter SciFiKriss

    (@scifikriss)

    I have done that and it is working fine… so does that mean I need to put every gallery on a separate page as that will make it a very big website! πŸ™‚

    Kriss πŸ™‚

    Plugin Support gabyimagely

    (@gabyimagely)

    Hi @scifikriss,

    I was able to chat with Mihai today, and he let me know that you are probably using a speed module.

    Could you please try to temporarily deactivate that module or any plugin that is trying to optimize your page speed and test again?

    Please, temporarily disable anything that:
    1.- Prevents the direct image loading from our plugin.
    2.- Perform concatenation of CSS.
    3.- Minifies CSS or JS scripts.

    Please, let us know if that’s what causing the issue.
    We are happy to help!

    Thread Starter SciFiKriss

    (@scifikriss)

    Just checked… I don’t have any that do that as far as I can see… I have disabled a lightbox function that is part of the theme but that didn’t do anything… it seems that it is only the middle pages that are not showing the beginning and end are.

    Kriss πŸ™‚

    Plugin Support mihai-imagely

    (@mihaiimagely)

    Can you provide us with the list of the plugins that you are using for your site?

    Some of them enclose the ability to rewrite the main configuration WP file, or the .htaaccess and database in order to maintain some of their settings active from the server-side so deactivating the plugins may not always deactivate their settings.

    Thread Starter SciFiKriss

    (@scifikriss)

    Advanced noCaptcha & invisible Captcha
    Akismet Anti-Spam
    Asgaros Forum
    Black Studio TinyMCE Widget
    Colorful Categories
    Coming Soon Page & Maintenance Mode by SeedProd
    Contact Form 7
    Cool Tag Cloud
    Forminator
    HD Quiz
    HootKit
    NextGEN Gallery
    Quiz Cat Free
    Sassy Social Share
    Top 10
    Widget Options
    WP Statistics
    WP User Avatar
    WP-Optimize – Clean, Compress, Cache

    The last one I do not use the Cache part or the Compress just the clean… so the others are switched off… πŸ™‚

    Kriss πŸ™‚

    Thread Starter SciFiKriss

    (@scifikriss)

    I have just realised something… my hoster has introduced a new CDN from their control panel I bet that is the problem…

    I don’t really want to take it off though as it does work rather well

    Kriss πŸ™‚

    Plugin Support gabyimagely

    (@gabyimagely)

    Hi @scifikriss,

    Our deepest apologies.
    It seems that it’s a combination of some variables.
    Let’s check if by switching the setting “Enable AJAX pagination” to “No” fixed the problem in your end.

    Note: this is just a test to check if that suite your needs.
    Go to Gallery > Gallery Settings > Basic Thumbnails > Enable AJAX pagination
    Set that to “No”, click on “Save Options”.

    Please, let us know if that works for you.
    We are happy to help!

    Thread Starter SciFiKriss

    (@scifikriss)

    Yeah it is now working!

    Thank you!

    Kriss πŸ™‚

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Images not appearing after page 5’ is closed to new replies.