WordPress.org

Forums

[resolved] images no appearing on a site (4 posts)

  1. jtt89
    Member
    Posted 2 years ago #

    I changed a root domain for MU, and images are not appearing on a site. When I go to Media->Edit image paths are different:

    Site 1, root) http://domain-name.com/wp-content/uploads/2012/06/image-name.jpg

    This is: public_html/wp-content/uploads/2012/06/image-name.jpg

    (THIS ONE IS NOT WORKING)

    Site 2) http://domain-name.com/files/2012/06/image-name.jpg

    This is: public_html/wp-content/blogs.dir/3/files/2012/06/image-name.jpg

    (THIS ONE IS WORKING)

    # # #

    I changed the root domain with a MYSQL Search Replace Tool that can be found here (if that makes a difference):

    http://sewmyheadon.com/2009/mysql-search-replace-tool/

  2. jtt89
    Member
    Posted 2 years ago #

    I went to Network Admin -> Sites -> (Site1) Edit, and changed Upload Path in Settings from wp-content/uploads (this is the original one that was there) to wp-content/blogs.dir/1/files (1 is the id of the root site), but that did not make a difference.

    For site 1 (root) I am showing the following path in Media -> Library -> Edit:

    http://domain-name.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2012/06/image-name.jpg

    (AND IT IS NOT WORKING)

    For site 2 the path is:

    http://domain-name.com/files/2012/06/image-name.jpg

    I am talking about the paths that show under Media -> Library -> (newest uploaded picture) Edit -> File URL

    I changed it to the original path for now (wp-content/uploads)

  3. Check that AllowOverride is set to All in your httpd.conf file.

  4. jtt89
    Member
    Posted 2 years ago #

    I found a post on a similar topic, and I did the following:

    1.Go to Super Admin > Sites, hover over the primary blog and click Edit
    2.Change "Upload Path" to wp-content/blogs.dir/1/files (this one was: wp-content/uploads)
    3.Change "Upload Url Path" to /files (this one was empty)
    4.Change "Fileupload Url" to http://domain.com/files (this one was: http://domain-name.com/wp-content/uploads)

    It is showing images on the page, and it it uploading to blogs.dir, instead of uploads. I am not sure if this is the right solution, but it's working...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.