Support » Plugin: Smush - Lazy Load Images, Optimize & Compress Images » Images Missing or not displayed in gallery

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Thread Starter vkbeall

    (@vkbeall)

    I purged cache and fixed the issue with the images not displaying, but I’m still having the gallery issue where the vast majority of my images aren’t displaying in the gallery/image upload

    Plugin Support Nithin – WPMU DEV Support

    (@wpmudevsupport11)

    Hi @vkbeall,

    but I’m still having the gallery issue where the vast majority of my images aren’t displaying in the gallery/image upload

    Glad to hear you were able to resolve the issue with missing images. Could you please explain further about the above? You meant the slider gallery images in the homepage under “Recently Reviewed Apps”?

    I could notice the images are loading fine in there. Or you meant more images should be loading? I could notice around 8 images loaded in there and when checking the source code a total of 8 images is what’s getting loaded too.

    Am I checking the correct section? I couldn’t find any other sections where images aren’t displaying.

    Could you please share a screenshot so that we could have a better idea? Looking forward to your response.

    Kind Regards,
    Nithin

    Plugin Support Patrick Cohen – WPMU DEV Support

    (@wpmudevsupport16)

    Hi there @vkbeall

    We haven’t heard from you in over 2 weeks, so I’ll go ahead and mark this issue resolved.

    Please don’t hesitate to re-open it if you still need help with this.

    Cheers!
    Patrick

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Images Missing or not displayed in gallery’ is closed to new replies.