WordPress.org

Forums

Hueman
[resolved] Images in blog pasts not showing (6 posts)

  1. AutoHelpRepair
    Member
    Posted 10 months ago #

    Images in blog pasts not showing after install of Human theme. I see the link, but no image. Used regenerate plugin, no help. I went back to old theme "Responsive" same thing no images. Before switching from responsive the Human - all was ok.

    How can I correct to have post images working again?

    Thank You,

    Lee

    https://www.autorepairhelp.us

  2. Mike Orange
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hi,
    Talking about preview images for posts, right?
    I suppose it is something trivial but have to ask:
    -Did you set "Featured image" for each post - if you didn't than Hueman behaves exactly like on your websites, putting "default image" (gray, with camera)- in your case https://www.autorepairhelp.us/wp-content/themes/hueman/img/thumb-medium.png
    Correct me if I understood wrong - if this solves the problem, please mark thread [resolved]
    Other possibility:links to your old images got confused someway - than regenerate plugin doesn't help - you'll have to place it again, by setting featured image for each post as described above.
    Regards,
    Mike

  3. AutoHelpRepair
    Member
    Posted 10 months ago #

    Thank you Mike All is well!!

    Lee

  4. AutoHelpRepair
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hey Mike - sorry if this is not the way to get a hold of you, but you seem very knowledgeable in Hueman themes.
    \Question:

    Hueman Theme - How to edit page source? I can right click on Home page and see the source, but do not see the same source in header.php.
    What I am trying to do is remove the twitter card from the source. I can not remember which plugin it was, but it left the twitter card og meta in source code when I uninstalled it. I am using Yoast and when I click the check box for twitter card Google seo tells me there are two twitter cards and to remove one before Google considers it spamming.

    --- all I need is to remove this see link---
    https://drive.google.com/file/d/0B7wRpApg2VxmSmRCbFJxMmppZTQ/edit?usp=sharing

  5. Mike Orange
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hi,
    "no problemo" + thanks for the compliments :)
    I saw your post http://wordpress.org/support/topic/how-to-edit-page-source-code-for-home-page?replies=1 before (this 1 also http://wordpress.org/support/topic/how-to-edit-source-code-1?replies=10), but as I looked at the page source, it seems to be compressed in some way (suppose some cache plugin), and it makes a bit difficult to analyze.
    Pretty busy in next couple of hours, but what you can check - are you sure that you don't have some left (deactivated) plugin connected with twitter cards like for example https://wordpress.org/plugins/twitter-cards/ (there's tons of plugins dealing with it).
    Because something is still producing that code - I don't think you should deal with PhP, but find out which plugin is generating that code.
    I'll be back soon in couple of hours in this or new thread you opened, so pls try to list any plugin dealing with Twitter cards.
    Mike

  6. AutoHelpRepair
    Member
    Posted 9 months ago #

    Mike,

    I deleted all plugins still have the twitter card meta in source page.

    Is there not a way to manually delete this twitter card data?

    Thank you for your reply,

    Lee

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic