WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Background Manager » [Resolved] images gone after upgrade to 3.7.1

[Resolved] images gone after upgrade to 3.7.1

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author myatu

    @myatu

    Hello,

    The theme requires a body_class() function for its <body> tag:

    http://codex.wordpress.org/Function_Reference/body_class

    same happened to me. how can i fix that if i am using a theme which is not default and which i am not the creator?

    i will answer myself. find the header.php of your theme and replace

    <body>
    with
    <body <?php body_class(); ?>>

    Plugin Author myatu

    @myatu

    Hello,

    Indeed. I’m glad you managed to find it – I didn’t make that clear with my previous response, sorry.

    Jens Hvass

    @jens-hvass

    I had same problem popping up simultaneously on two WordPress installations, so thank you very much to theruck for the solution.

    And thank you very much to myatu for a plugin that I appreciate very much.

    L J

    @phrasewrite

    myahu-

    http://www.brycebentleysummers.com/

    New install of your plugin on a new custom developed theme with <body <?php body_class(); ?>> in header. Latest version of WordPress. No other plugins are activated. Every background manager configuration I try through the administration of the plugin settings, same result: white background with no background images.

    The preview area for the plugin settings shows the background/s. I have dug through the forum to search for a solution.

    I am stumped, can you offer some guidance? Your plugin looks to be fantastic and I really want to use it.

    And thank you!
    LJ

    L J

    @phrasewrite

    Fixed my issue. VERY VERY basic, comment out the body background in the style sheet.

    Looks great. Love the plugin!

    LJ

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] images gone after upgrade to 3.7.1’ is closed to new replies.
Skip to toolbar