Support » Plugin: Cloudflare » images go missing when actvating cloudflare wordpress plugin

  • Really need help fixing this issue!

    When the Cloudflare plugin is active all the images on my web store goes missing. As soon as I disable it, all the images come back. The funny thing is when The Cloudflare plugin is enabled I can only see the images in IE, not Chrome or safari. Other than that everything works ok.

    I Google’d the heck out of this issue, but still didn’t find anything!

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author icyapril

    (@icyapril)

    Hi Dre;

    Do you see anything in your browser console or your PHP log file?

    @dre380 Could you uninstall and reinstall Cloudflare plugin and check whether the issue still persists?

    icyapril: I wouldn’t know what to look for in the browser console or your PHP log file.

    thellimist: I tried uninstall and reinstall the plugins

    @dre380

    Is activating the plugin makes the images disappear or do you have to login to Cloudflare Plugin and enable settings for this issue to happen?

    > I wouldn’t know what to look for in the browser console or your PHP log file.

    1. Activate plugin
    2. Open yourwebsite.com/wp-admin/options-general.php?page=cloudflare
    3. Get a Har file
    4. Submit a ticket with your Har file to https://support.cloudflare.com/hc/en-us/requests/new

    a. Activate plugin (if it’s activated skip this)
    b. Open a page in yourwebsite.com where images disappear
    c. Get a Har file
    d. Attach the Har file to the ticket.

    Please post a URL to this forum page when you submit a support ticket.

    How to generate Har file:
    https://support.zendesk.com/hc/en-us/articles/204410413-Generating-a-HAR-file-for-troubleshooting

    For PHP Error logs when you reproduced the error in yourwebsite.com find the location where your PHP error logs is in. Attach the last 1000 lines of the log file to the support ticket you opened.

    Thanks

    @thellimist

    I have 2 plugins related to Cloudflare that causes this issue. The Cloudflare plugin and the CloudFlare Flexible SSL plugin. Just by activating either of the plugins causes the issue of my product images disappearing. Only the product images disappear, my page logo and slider are fine. Basically any images that’s not related to the products are fine.

    I will follow the steps you provided above. I will submit a ticket based on the Cloudflare’s plugin. I’m not sure if I would get support on CloudFlare Flexible SSL since it’s developed by a 3rd party. I’m using Cloudflare’s free service so hopefully they will still provide support.

    Thank you

    If you have Cloudflare Plugin you don’t need CloudFlare Flexible SSL Plugin.

    What SSL setting are you using?
    Do you have any mix content issues?

    I don’t seem to be having other issues. I was using Flexible SSL Plugin because I thought it prevented me from getting stuck in a redirect loop. I deactivated and del’d it. I was stuck in one before so I tried my best not to get stuck in one again.

    I did see something strange when I was inspecting elements. I got a bunch of errors related to my images.

    This was the first error.
    A Parser-blocking, cross-origin script, https://ajax.cloudflare.com/cdn-cgi/nexp/dok3v=f2befc48d1/cloudflare.min.js, is invoked via document.write. This may be blocked by the browser if the device has poor network connectivity. See https://www.chromestatus.com/feature/5718547946799104 for more details.

    Then I had a bunch of these related to each product image.(changed my real url to read mysitename)
    https://www.mysitename.net/wp-content/uploads/https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51Dm3lQFJmL.jpg 500 ()

    Plugin Author icyapril

    (@icyapril)

    Hi; can you please let us know the ticket number you’re referring to?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘images go missing when actvating cloudflare wordpress plugin’ is closed to new replies.