WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Twitter posts to Blog » [Resolved] Images from Tweets not showing

[Resolved] Images from Tweets not showing

Viewing 15 replies - 16 through 30 (of 30 total)
  • Plugin Author badbreze

    @badbreze

    You can use curl to retreive images, but if you dont know how to use curl wait this weekend, i relase a new version with this function! =)

    You’re amazing! I’ll buy you a digital beer when it’s working!

    Plugin Author badbreze

    @badbreze

    Wait few minutes, i relase now

    berendvaneerde

    @berendvaneerde

    Great that there’s a curl option now!

    Unfortunately it’s still not working. Still a 0kb image is uploaded to the uploads folder… This is defenitely a hosting problem, but I seem to be out of options here. My host doesn’t allow fopen_url or curl apparently. They say they give the option to whitelist some IP’s but I already asked this and it’s not giving me any images so far.
    Do you think I should just take another hosting company. Is this a problem that occurs with a lot of hosts?

    Or is there still another option to show the images in my blogposts. e.g. by iframe or something else?

    Plugin Author badbreze

    @badbreze

    i think is better to change hoster, normaly all hosters have curl enabled by default =)

    berendvaneerde

    @berendvaneerde

    My host say they’re sure there are no outgoing connections being blocked in any kind by there hosting. I’m kind of clueless at the moment.

    I seem to be able to get the posts, and also the right file and link name to the twitter server. But the image is just not uploaded to the uploads folder correctly. Do you have any suggestions left to try or debug, before I go change a host and come to the same conclusion?

    I’m very grateful for your help already. I still hope to resolve this anytime soon. preferable with my current host of course.

    Plugin Author badbreze

    @badbreze

    dont know where is the problem in your host, what hosting are you using? maybe i know any friend with your hosting and can made some tests =D

    berendvaneerde

    @berendvaneerde

    I’m using hosting2go.nl It’s a dutch company. You can even do the tests on my wordpress installation if you want.

    Plugin Author badbreze

    @badbreze

    hmmm ok, send make me an account in your blog and an account ftp to make some test, use this form http://www.divenock.com/contatti/ to send me the data and to avoid spam

    thanks

    berendvaneerde

    @berendvaneerde

    I hope you received it. The website gave me a wordpress question after submitting: “Si รจ davvero sicuri di voler far questo?”

    Plugin Author badbreze

    @badbreze

    is “are you sure to do this” sorry mi site is in italian x)

    wait a minute i fix this and you cand send me data

    Plugin Author badbreze

    @badbreze

    retry now

    berendvaneerde

    @berendvaneerde

    ๐Ÿ™‚ I know I translated already of course… The data is now send. To help you maybe:
    My host asks if there is a loopback connection made. Is this the case in the script and is there a way around it?

    Plugin Author badbreze

    @badbreze

    mark as solved

    berendvaneerde

    @berendvaneerde

    So this was a problem with my host. Appeared that including the Twitter image server IP on their curl/url_fopen whitelist solved the problem

Viewing 15 replies - 16 through 30 (of 30 total)
  • The topic ‘[Resolved] Images from Tweets not showing’ is closed to new replies.
Skip to toolbar