Support » Plugin: Auto Upload Images » Images doesn’t show

  • Resolved admel

    (@admel)


    Basically, the problem is related with the URL of the image: the source shows the folder that contains the image as a part of it’s name. For example:
    Image route: …wp-content\uploads\image.png
    Source route: http://…/wp-content/uploadsimage.png

    I don’t know how to fix it or even if this is a bug on another plugin.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Ali Irani

    (@airani)

    Hi,
    please check custom filename in setting page of plugin

    Thread Starter admel

    (@admel)

    I’ve tested that feature, but the problem persist. The slash keeps missing and the web doesn’t find the correct ubication of the picture.

    Plugin Author Ali Irani

    (@airani)

    Can you send me a screenshot of your setting page? and more details?

    Thread Starter admel

    (@admel)

    I’ll send you an email with all the information you need.

    Plugin Author Ali Irani

    (@airani)

    Thank you Admel, I have received your email and checked your screenshots that sent to me and also I made some fixes in the plugin for the issue with windows servers and you can get this changes in next version as soon

    Thread Starter admel

    (@admel)

    Great! I’ll update the plugin. Thank you.

    • This reply was modified 2 years, 4 months ago by admel.
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Images doesn’t show’ is closed to new replies.