Support » Plugin: Ultimate Responsive Image Slider Plugin » Images do not appear after switch of Multisite to https

  • Resolved chuckno1988

    (@chuckno1988)


    Hi,

    i have switch my wordpress site from http to https. Everything worked well so far but th UR Image Slider plugin does not work anymore. The images in the sliders just do not appear and site is not showing the slider at all. If I add all images again into the slider it works. As i do have a lot of sliders this not an option as very time consuming. I have also used the button to update images under “Help and Support” which has also not solved the problem. Any ideas?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Support Weblizar

    (@weblizar_support)

    Hi chuckno1988,

    – We checked this issue.

    – Please contact us via email using our site.

    – We will definitely help you.

    Thanks.

    chuckno1988

    (@chuckno1988)

    Hi,
    have sent the email. Looking forward to get a solution.
    Thanks and Regards,
    Tobias

    Plugin Support Weblizar

    (@weblizar_support)

    Hi chuckno1988,

    – We checked it and email is not received yet
    – Please try again to continue

    Thanks.

    Plugin Author weblizar

    (@weblizar)

    Thanks for all cooperation we have resolved the issue with help of the user. Hope you like the plugin, please rate us – HERE

    Thanks & Have a great day!!!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.