Support » Plugin: Forminator - Contact Form, Payment Form & Custom Form Builder » Images disappeared after installing (then removing ) plugin on local install

  • Resolved wplearner857

    (@wplearner857)


    Hello.

    I am learning WordPress on a localhost install.

    Installed several plugins:

    Aksimet
    WP Smush
    Easy Google fonts
    WP forms
    Forminator
    Contact form 7
    Asgaros forum

    Uninstalled two contact form plugins and Asgaros. Deleted the pages they created, deactivated plugin then deleted plugin.

    I got an error message:

    compilation failed: quantifier does not follow a repeatable item at offset \wp-includes\class-wp.php on line 223

    I turned off PHP errors as I had removed these plugins and just installed WordPress with a few text image pages. (see attached image)

    Now I notice images don’t show up on my site. Just a blank space where image / video / random embed should be.

    The placeholder images showed before this.

    Now adding removing images multiple times, they show up in Media library.

    But won’t display on a page or blogpost or start page with blogposts.

    I need to fix this as I have a deadline.

    How can I get images back after removing this plugin?

    Thanks

    SCREENSHOTS AT THIS LINK https://www.asgaros.de/support/topic/installed-asgaros-plugin-error-message-images-dont-show/#postid-37264

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.