Support » Plugin: Brizy - Page Builder » Images broken – migratedb – migration

  • First, where is the developer documentation?

    Moving db to another site and all the images are broken.

    Can you explain why all the images are url params?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Sergiu Bagrin

    (@roxigo)

    Hi

    Sergiu from Brizy here.

    Right now we don’t have documentation. We plan to add it in future. I tested migration with duplicator and all in one migration plugins and works fine for me.

    Can you give me WP credentials (via Facebook Chat and mention this issue inside) for your project in order to reproduce it on my side: http://dl4.joxi.net/drive/2018/05/10/0028/0732/1860316/16/cb53437dfd.jpg

    Link: https://brizy.io/

    Thank you.
    Sergiu

    I think he really has a point .. seems like for you, “image” is the same with “background image” that’s why NO image gets inserted correctly ….

    Hi Sergiu,

    I too have the same problem. We moved a website from one server to another, however the website was also originally located at http://domainname.com/wp and we changed the configuration and site location to root location. Since then all our images are broken. Trying to edit the page and update the image has no effect although the images are appearing correctly in the media library. Seems like the plugin refuses to map the image perhaps because it’s holding on to some setting?

    Any help you could provide would be appreciated.

    Thanks,
    Farrah

    • This reply was modified 10 months, 1 week ago by  MachusCorpSupport. Reason: added site url

    My images are all broken too after several repeated installations. Brizy came installed with Architekt theme I got from ThemeFuse. It’s been 3 days now I’m battling broken images to no avail.
    Please what’s the solution?

    Hi all,

    I have exactly the same problem. Moving the website from a server to another (same config, same files, same database) result in broken images…

    Wrong images URL are differents from the original site with a wrong image id (wp-content/uploads/brizy/…/not_the_same_image_id.png)

    Someone has an idea for this problem ?

    Thanks,
    David.

    cucapah

    (@cucapah)

    Hi, I have the same broken image problem.

    I have a WordPress intranet site running. I started using Brizy to create new pages. When I add a new block to my page, the images display a question mark icon. I try to add new images to a section, I choose the images from WordPress library but the images don’t display in Brizy editor nor in the page preview, I get a “broken image” or question mark icon. If I create a page using wordpress blocks editor or WPBakery Page Builder I don’t have this issue.

    When I copy the image address I get this:

    http://10.0.0.9/its/?brizy_media=wp-7eef15572e35bb44f4db46f11b9acac8&brizy_crop=iW%3D360%26iH%3D350%26oX%3D0%26oY%3D46%26cW%3D360%26cH%3D259&brizy_post=72

    @roxigo So, You have nothing to help us? Can you write something about this? I work on the latest version of WP and Brizy – still same problem after migration.

    Additional a font styles also disappear from left panel.

    • This reply was modified 4 months, 2 weeks ago by  x9design.

    I had broken images on mobile after migration on live server. Problem it was one PHP module which purpose to resize images, I am not sure which modul – hosting fix this.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.