WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Image uploads not working

[Resolved] Image uploads not working

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Hi,

    Check with these options:

    – Assign 755 recursive permissions to wp-content folder with the help of your web hosting service provider.
    – Add this code in htaccess of your blog/site:

    <IfModule mod_security.c>
    SecFilterEngine Off
    SecFilterScanPOST Off
    </IfModule>

    Thanks,

    Shane G.

    great… i worked so hard to get things the way i wanted them. dont wanna mess with anything and chance screwing something up.

    what could have caused this? was it the web host? if so i have a bone to pick with them…

    i may just have to host the images in another file, manually, and insert them by their url’s.

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    I’d ask your host to reset the folder permissions for you as they seem to have caused this in the first place. Ask them to change the permissions on the wp-content directory to 766 initially. If you still have problems, they’ll need to try 767 or 777. Once your uploads are working, they can then change the permissions on wp-content back to 755 again and you can check that everything still works OK.

    thanks esmi! thats all i had to do… gave a call and they reset all the permissions on their end to 755. done deal. thanks again.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Image uploads not working’ is closed to new replies.