WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Image uploader not opening in iframe

[Resolved] Image uploader not opening in iframe

  • Hi

    I am having exactly the same problem as here: http://wordpress.org/support/topic/191038.

    I have several sites running WordPress, versions 2.6.5 & 2.7, on my own server, all work perfectly. But I have just upgraded a site hosted on a different server to 2.7, and now the image uploader doesn’t open in the iframe, instead it loads in the main page, so I lose my post, and the ‘insert into post’ does not work. It worked fine when it was running 2.6.5.

    I have disabled all plugins, cleared my cache (several times!), but nothing works.

    Any ideas what might be causing this?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Exact same issue as http://wordpress.org/support/topic/224344?replies=3#post-922716

    What theme are you using?

    aha! thanks very for the pointer – i was using my own theme, so i’ve just tried activating the default theme and it now works fine.

    time to go through my code with a fine toothcomb and find what’s causing the trouble…!

    i was loading my javascripts using the wp_print_scripts action, but it turns out that this is also called when you’re in the admin screens.

    i’ve now added a if(!is_admin()) check before loading my javascripts and all works fine.

    same problem after i upgraded to wordpress 2.7.
    Tried with the default template but doesnot solve the problem

    I’m having this problem too

    I have been battling with the same issue for a while to the point where I almost gave up on the theme i wanted to use. The last thought I had was to try installing a different editor hoping that may trigger the iframe. And woila it worked 🙂

    Now that I have it working its pretty simple. Download the following plugin, activate and now not only does the uploader work but you have a far more comprehensive menu bar. Link below …

    http://wordpress.org/extend/plugins/fckeditor-for-wordpress-plugin/

    I struggled with this one for my Thesis theme… needed to embed an iframe on a page. Finally got it to work… and was so thrilled, I forgot to check it out on IE… I’m using Chrome. Well, just found out that it doesn’t work in IE. In IE, I get the ‘webpage cannot be found’ error message inside my frame. Also doesn’t work in Firefox.

    Any ideas? Please help!!! Thanks!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] Image uploader not opening in iframe’ is closed to new replies.
Skip to toolbar